Socijalne usluge u sklopu projekta „SocNet za 5!“

Projektom „SocNet za 5!“ želimo proširiti mrežu socijalnih usluga i učiniti ih dostupnima djeci i mladima čije se potrebe i prava zanemaruju, djeci i mladima s problemima u ponašanju te članovima njihovih obitelji. Projekt okuplja centre za socijalnu skrb i udruge iz pet županija na području Republike Hrvatske (Grad Zagreb, Koprivničko-križevačka, Karlovačka, Krapinsko-zagorska i Šibensko-kninska županija) i na taj način želimo osigurati odgovarajuću pomoć i podršku u vašoj lokalnoj zajednici.

U okviru projekta naša udruga pruža usluge individualnog i obiteljskog savjetovanja te grupne programe podrške za roditelje. Klikom na naš promotivni letak možete vidjeti koje su socijalne usluge dostupne u vašoj lokalnoj zajednici.

Projekt „SocNet za 5!“(UP.02.2.2.06.0408) sufinanciran je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda,  kroz Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – FAZA 1“, šifra poziva za dostavu projektnih prijedloga UP.02.2.2.06.,  objavljenog 23. siječnja 2018. godine.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruženja „Djeca prva“