Poziv na uključivanje u aktivnosti projekta „Mreža za mlade za socijalno uključivanje“

Kraj školske godine je sve bliže, a ti ne vidiš kraja učenju i šumi obveza? Potrebna ti je podrška u strukturiranju vremena, postavljanju prioriteta, rješavanju svakodnevnih zadataka u školi ili pak u nekoj situaciji u obitelji? Ako je to točno i imaš između 15 i 21 godinu, javi nam se, možemo ti pomoći!

U sklopu projekta „Mreža za mlade za socijalno uključivanje“ možeš se uključiti u neku od sljedećih aktivnosti:

Kontaktiraj nas na broj mobitela 091 512 7000, broj telefona 01 2947 061 ili e-mail i osigurat ćemo ti potrebnu pomoć u okviru naših mogućnosti!

Projekt „Mreža za mlade za socijalno uključivanje“ provodi Grad Zagreb kao nositelj projekta u partnerstvu s Ambidekster klubom, Hrabrim telefonom, Udruženjem „Djeca prva“, Udrugom „Igra“ za pružanje rehabilitacijsko-edukacijske i psiho-socijalno-pedagoške pomoć, Centrom za pružanje usluga u zajednici „Savjetovalište Luka Ritz“ i Dječjim domom Zagreb.

Ukupna vrijednost projekta: 1.463.765,84 kn

Projekt „Mreža za mlade za socijalno uključivanje“ sufinancirala je Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda, a kroz Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – FAZA 1“.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruženja „Djeca prva“.