Savjetovanje – pronađi pravi smjer

Savjetovanje za djecu i mlade

Osjećaš se tužno, ljuto ili uplašeno? Imaš problema kod kuće? Muči te škola i školske obaveze? Ne slažeš se sa svojim vršnjacima? Imaš neki drugi problem koji te muči?

Ako imaš problem i ne znaš kako ga riješiti, obrati se odrasloj osobi kojoj vjeruješ kako bi zajedno našli sigurno mjesto za tebe. Na sigurnim mjestima rade stručne osobe koje će te slušati i imati dovoljno vremena za tebe, neće te osuđivati ni loše misliti o tebi, neće nikome pričati o čemu ste razgovarali bez tvog znanja, pomoći će ti da izraziš svoje osjećaje, umanjiš nelagodu koju osjećaš te pronađeš odgovore na pitanja koja te muče, pomoći će ti da razumiješ situaciju u kojoj se nalaziš i pronađeš vlastito rješenje za probleme koje imaš.

Zvuči dobro, zar ne?

Klikom na linkove možeš pronaći gdje se možeš javiti i dobiti podršku koja ti je potrebna.

 

 

Savjetovanje za roditelje i skrbnike

Imate poteškoće u odgoju i skrbi za djecu? Vaše dijete iskazuje emocionalne poteškoće ili probleme u ponašanju i niste sigurni što učiniti? Imate narušene odnose s partnerom ili obiteljske odnose? Prolazite kroz teško životno razdoblje i potrebna Vam je podrška?

Važno je na vrijeme potražiti stručnu pomoć i podršku. Stručna osoba će se prema Vama odnositi s uvažavanjem i poštovanjem, osigurat će da se u razgovoru osjećate sigurno, pomoći će Vam u usvajanju znanja i vještina potrebnih za uspješnu komunikaciju i unaprjeđenje odnosa s djecom te kvalitetniju skrb o njima, pomoći će Vam da bolje vidite situaciju u kojoj se nalazite, umanjite nelagodu koju osjećate te pronađete vlastito rješenje za probleme koje imate.

Klikom na linkove možete pronaći kontakte na koje se možete javiti i dobiti stručnu pomoć i podršku koja Vam je potrebna.

 

 

Projekt Poštuj sebe, poštuj druge – podrška djeci i mladima u zajednici“ (UP.02.2.2.15.0055) sufinanciran je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali, kroz Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Unaprjeđenje postojećih i širenje usluga izvaninstitucionalne skrbi na području odabranih urbanih aglomeracija/područja Osijek, Pula, Rijeka, Slavonski Brod, Split, Zadar i Zagreb“, šifra poziva za dostavu projektnih prijedloga UP.02.2.2.15,  objavljenog 31. srpnja 2020. godine.

Za više informacija o EU fondovima posjetite: https://strukturnifondovi.hr/http://www.esf.hr/