Članstva Udruge

Koordinacija udruga za djecu

Udruga je aktivna članica Koordinacije udruga za djecu – KUD, neformalne mreže udruga koje rade sa/za djecu u Hrvatskoj.

 

Kroz KUD, Udruga je i članica europske asocijacije organizacija koje su usmjerene na poboljšanje kvalitete života djece i mladih EuroChild, u okviru koje je u 2017. godini sudjelovala na dva sastanka predstavnika nacionalnih mrežnih organizacija te u izradi dokumenta Eurochild izvještaja o Europskom semestru za 2017. iz perspektive Republike Hrvatske, dokumenta koji donosi analizu primjene Preporuka EU o ulaganjima u djecu (Eurochild – network of organisations and individuals working in and across Europe to promote the rights and well-being of children and young people).

 

 

Hrvatska mreža protiv siromaštva

Udruga je članica Hrvatske mreže protiv siromaštva, nacionalne mreže udruga i fizičkih osoba koje se bave pružanjem usluga i zagovaranjem siromašnih, ranjivih i socijalno isključenih osoba te javnom politikom u području siromaštva u Hrvatskoj koja također djeluje i kao članica Europske mreže protiv siromaštva (EAPN – European AntiPoverty Network).