Nastavljamo s provedbom programa “Zaštita prava djece i mladih u sustavu socijalne skrbi”

Naša Udruga je 17.07.2017. potpisala ugovor s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku za provedbu trogodišnjeg programa “Zaštita prava djece i mladih u sustavu socijalne skrbi“.

Fotografije preuzete s web i Facebook stranica MDOMSP

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku 17. ožujka 2017. godine objavilo je Poziv za prijavu prijedloga trogodišnjih programa udruga koje djeluju u području socijalne skrbi pod nazivom „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge“ za razdoblje 2017. do 2020. godine. Kako stoji na stranicama Ministarstva, želja im financijski podržati i “potaknuti razvoj alternativnih inovativnih usluga koje nisu dovoljno razvijene i kojima se osigurava podrška korisnicima u zajednici u kojoj žive, razvoj usluga koje prevladavaju jazove u postojećoj mreži usluga, proširenje mreže usluga u lokalnoj zajednici.”

Program ćemo provoditi u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Zagreb, podružnicama Dubrava, Sesvete i Maksimir te Centrom za socijalnu skrb Križevci. Veseli nas što ćemo i u narednom periodu, zajedno s našim partnerima, nastaviti doprinositi kvaliteti usluga u socijalnoj skrbi.