Završena humanitarna kampanja Konzuma i Mastercarda

Završila je humanitarna kampanja Konzuma i Mastercarda čiji je cilj pružanje pomoći socijalno ugroženim obiteljima s djecom predškolske i školske dobi u Hrvatskoj te UN-ovom Svjetskom programu za hranu kako bi se osigurali školski obroci u Ruandi.

Tijekom studenog i prosinca 2022. godine dio ukupnog iznosa svake transakcije provedene Mastercard karticama u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske, odvajao se za potrebitu djecu u Hrvatskoj i Ruandi. Humanitarnom kampanjom prikupljeno je ukupno 15.000 eura za program humanitarne pomoći naše Udruge.

Već petu godinu zaredom Konzum i Mastercard prepoznaju naše napore da socijalno ugroženim obiteljima s predškolskom i školskom djecom u Hrvatskoj pokušamo olakšati svakodnevnicu. Utjecaj siromaštva na djecu itekako može imati posljedice za njih u svim kasnijim fazama života pa je pravovremena pomoć izuzetno bitna. Zahvalni smo i sretni što ćemo uz pomoć ove donacije siromašnim roditeljima pomoći osigurati minimalne uvjete za razvoj njihove djece“, Sonja Vukadinović, koordinatorica programa/volontera

Zahvaljujemo se Konzumu i Mastercardu te svima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj kampanji ! 🙂

Više o humanitarnoj kampanji možete pročitati ovdje.