Uključi se! Radionice za mlade – klub za zapošljavanje

Imaš između 15 i 21 godinu? Treba ti mjesto za obrazovanje, a da to nije škola? Treba ti mentor? Trebaš podršku? Želiš jednoga dana biti zapošljivija/i i povećati svoju konkurentnost na tržištu rada?

Mi bismo ti rado u tome pomogle!

Tko smo mi?

Jedna socijalna radnica i jedna psihologinja, s dugogodišnjim iskustvom rada s djecom i mladima. Namjera nam je kroz četiri, ciljano osmišljene, radionice, pomoći tebi u za stjecanju vještina potrebnih za traženje posla. Bavit ćemo se temama samoprocjene i samopouzdanja, samoprezentacije, komunikacijskih vještina, pisat ćemo životopise, simulirati razgovore za posao. Vjerujemo da ćemo radom i druženjem, doći do nekih, tebi važnih rezultata. Također, možemo ti osigurati korištenje računala i interneta za pretraživanje oglasa za zapošljavanje ili mogućnosti za dodatno obrazovanje i/ili korištenje telefona/mobitela za potrebe kontaktiranja poslodavaca ili pružatelja usluga obrazovanja. A nakon radionica i dalje smo tu za tebe, u ulogama Mentorice za mlade i Karijerne savjetnice.

 

Kako se prijaviti?

Javi nam se na broj mobitela 091 512 7000 (poziv, SMS ili WhatsApp), broj telefona 01 2947 061 ili e-mail

Kakav je plan?

Prva radionica održat će se 09.07.2021. u 11 sati. Planirano trajanje svake radionice je 90 minuta. Sljedeći termini su 16.07., 23.07. i 30.07.. Ukoliko postoji više zainteresiranih nego što u ovom trenutku možemo uključiti, a obzirom na veličinu prostora i aktualne epidemiološke preporuke i mjere, imat ćemo te u vidu te planirati novi ciklus radionica, a i o svemu te pravovremeno obavijestiti.

Čekamo te i veselimo se tvojoj prijavi!


Projekt „Mreža za mlade za socijalno uključivanje“ provodi Grad Zagreb kao nositelj projekta u partnerstvu s Ambidekster klubom, Hrabrim telefonom, Udruženjem „Djeca prva“, Udrugom „Igra“ za pružanje rehabilitacijsko-edukacijske i psiho-socijalno-pedagoške pomoć, Centrom za pružanje usluga u zajednici „Savjetovalište Luka Ritz“ i Dječjim domom Zagreb.

Ukupna vrijednost projekta: 1.463.765,84 kn

Projekt „Mreža za mlade za socijalno uključivanje“ sufinancirala je Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda, a kroz Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – FAZA 1“.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruženja „Djeca prva“.