Poziv na predavanje „Djeca u virtualnom svijetu – dvije strane medalje“

Poštovani/a,

pozivamo Vas na predavanje „Djeca u virtualnom svijetu – dvije strane medalje“ koje će se održati

u četvrtak 17.11.2022.
od 10,00 do 12,00 sati.

Predavanje će se održati uživo, a još su moguće prijave za praćenje predavanja putem platforme Zoom.

Na sudjelovanje na predavanju pozvani su stručni suradnici koji su predstavnici sustava odgoja i obrazovanja (škola), socijalne skrbi (centara za socijalnu skrb), policije, zdravstva i organizacija civilnog društva, a koji djeluju u području prevencije ovisnosti.

Predavanje će održati dr. sc. Sabina Mandić, mag.paed.soc. sa Odsjeka za poremećaje u ponašanju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta. Predavanje se organizira povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti koji se obilježava 15.11.-15.12.2022., a u sklopu programa Zauzmi stav financiranog od strane Ministarstva zdravstva i sa svrhom implementiranja unapređenja u području prevencije ovisnosti u lokalnim zajednicama.

Molimo da se na sljedećoj poveznici prijavite za sudjelovanje putem Zooma:

https://docs.google.com/forms/d/1FhIySMiw5symQqGnulN-4ZI_v2gLTTP_nB738E2bQEE/edit

Trogodišnji program „Zauzmi stav“ provodi Udruženje „Djeca prva“ u partnerstvu sa Osnovnom školom Markuševec, Osnovnom školom Vladimira Nazora i Osnovnom školom Sesvetska Sopnica. Program se odnosi na sveobuhvatnu prevenciju svih vrsta ovisnosti kod osnovnoškolske djece u ranoj adolescentskoj dobi (11-14 god), istovremeni rad s učenicima, njihovim roditeljima, učiteljima/nastavnicima te jačanje multidisciplinarnog pristupa u području prevencije ovisnosti u lokalnoj zajednici.

Zahvaljujemo na Vašim prijavama i veselimo se zajedničkoj suradnji!