Posjet francuskih studenata našim igraonicama

Francuski studenti, okupljeni pod nazivom “Solidaires pour un sourire” ili “Ujedinjeni za osmijeh”, u okviru svog studija osmislili su humanitarni projekt, kojim su odlučili prikupljati donacije namijenjene našim korisnicima.

U posjetu našem programu “Igrom do škole”, 28.03.2017., studenti su zajedno s majkama i djecom proveli lijepo sunčano popodne, sadili su sadnice proljetnog cvijeća, crtali, igrali se i upoznavali kulturne razlike. Imali smo i priliku probati neke francuske delicije, a studenti su uživali u delicijama koje su pripremile majke.

Pogledajmo kako im je bilo:

Na svojoj Facebook stranici poručili su kako su u Hrvatskoj, osim što su uživali u krajolicima “koji oduzimaju dah”, u našim igraonicama imali priliku vidjeti ozarena lica djece, majki i volontera, vidjeti djecu punu emocija i osmjeha, ali i za interkulturalnu razmjenu. Zahvalili su nam na divnom iskustvu i mogućnosti za pružanje podrške našim korisnicima. Također, zahvalili su svima koji su ih podržali i pomogli im “tijekom ove avanture”.

Hvala njima na lijepim uspomenama i druženju!/ Thank you for your visit and beautiful moments!/ Nous vous remercions de votre visite et des moments magnifiques!