Početak grupnog savjetovanja i edukacije u okviru projekta “SocNet za 5!”

Obitelj je važna u životu djece zbog čega je bitno uključiti i ostale članove obitelji i pružiti potporu svima kojima je to potrebno. Upravo zbog toga započeli smo s novim ciklusom grupnog savjetovanja i edukacije za roditelje u okviru projekta „SocNet za 5!“.

Projekt „SocNet za 5!“ ima za cilj povećati socijalnu uključenost djece i mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi i djece i mladih s problemima u ponašanju, utjecati na pomirenje poslovnog i obiteljskog života članova njihovih obitelji te ojačati kapacitete stručnjaka za unaprjeđenje usluga za djecu i mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi te djecu i mlade s problemima u ponašanju.

Nositelj projekta je Udruženje „Djeca prva“, a provodimo ga u partnerstvu s  udrugom Hrabri telefon, Udrugom Ardura, Centrom za promicanje zdravog razvoja djece, mladih i obitelji „Vrtuljak“, Udrugom za unaprjeđenje kvalitete života „Karika“, Mrežom udruga Zagor te Centrima za socijalnu skrb Zagreb, Duga Resa, Križevci i Šibenik. Više o projektu možete pročitati ovdje.

Projekt „SocNet za 5!“ (UP.02.2.2.06.0408) sufinanciran je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda,  kroz Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – FAZA 1“, šifra poziva za dostavu projektnih prijedloga UP.02.2.2.06.,  objavljenog 23. siječnja 2018. godine.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruženja „Djeca prva“.