Centar za mlade grada Zagreba otvorio vrata!

U nedjelju, 18. studenog 2018., s veseljem smo sudjelovali na otvorenju prvog Centra za mlade Grada Zagreba, koji je za zaživio kroz istoimeni projekt.

Centar za mlade Grada Zagreba projekt je koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a nositelj je Udruga Zamisli s 30 partnera – institucija i udruga za mlade s vrlo različitih područja djelovanja. Svrha projekta je osnivanje i djelovanje Centra za mlade u Gradu Zagrebu, mjesta za provedbu široke lepeze aktivnosti mladih i za mlade u lokalnoj zajednici. Cilj jest zajedničkim snagama programski raditi u korist mladih te u posebnom prostoru, u ugodnom i prijateljskom okruženju, omogućiti potpuno besplatno korištenje vrlo bogatoga sadržaja Centra. Projekt potencira uključivanje i suradnju svih zainteresiranih mladih osoba od 15 do 29 godina koje imaju želju sudjelovati u nekoj od aktivnosti na adresi Gajeva 2.

 

Jedan od partnera u projektu je i naša Udruga te se nadamo kako ćemo sudjelovanjem u aktivnostima Centra dodatno pridonijeti brizi za mlade i podršci mladima našeg Grada.

Više informacija o projektu i njegovim aktivnostima te otvorenju Centra, pronađite u posebnom priopćenju.