Održana kick off konferencija projekta “Zajedno za mame”

Projekt „Zajedno za mame“ provodi Udruga roditelja „Korak po korak“ u partnerstvu s Udrugom žena „HERA“ Križevci, Udruženjem „Djeca prva“ i Centrom za socijalnu skrb Križevci.

Projekt je usmjeren na umrežavanje i osnaživanje organizacije civilnoga društva za pružanje socijalnih usluga maloljetnim i mladim majkama u riziku od socijalne isključenosti primjenom modela „Mama je mama“ udruge roditelja „Korak po korak“, s ciljem osnaživanja organizacije civilnoga društva za primjenu standarda kvalitete u pružanju socijalnih usluga maloljetnim i mladim majkama u riziku od socijalne isključenosti, te umrežavanja organizacije civilnog društva s institucionalnim pružateljima socijalnih usluga radi osiguravanja kvalitetne pomoći i podrške maloljetnim i mladim majkama u riziku od socijalne isključenosti na području Koprivničko-križevačke županije.

 

Uvodna konferencija projekta održana je 23.02.2015. u Križevcima, te su predstavnici lokalnih medija, grada, policijske uprave, srednjih škola, zavoda za zapošljavanje, zdravstvenih ustanova, OCD-a i cetara za socijalnu skrb upoznati s radom partnerskih organizacija, te ciljevima i planom aktivnosti projekta „Zajedno za mame“.