Održali smo tribinu s lokalnim poduzetnicima u Zagrebu

Tribina s lokalnim poduzetnicima u sklopu projekta „Imam plan biti poduzetan“ održana je u ponedjeljak 06.06.2022. s početkom u 19,00 sati u Učeničkom domu Dora Pejačević.

Predavanje i radionicu na tribini održala je Mary Novosel, novinarka, aromaterapeutkinja i wellness menadžerica. Mary je pobjednica prve sezone projekta ”Startaj Hrvatska” – projekta u kojem kao partneri sudjeluju SPAR Hrvatska, NovaTV i agencija Ascanius Media. Radi se o projektu koji pomaže ljudima s idejama i vizijom da ostvare svoje poduzetničke ciljeve. Mary je na tribini predstavila svoj proizvod Shapello koji je proizvod za njegu i čišćenje kućnih ljubimaca te ispričala svoju uspješnu poduzetničku priču – od nastanka same ideje pa do uspješnog plasiranja svojih proizvoda na tržište. Također, sudionici su imali priliku izraditi svoju prirodnu kozmetiku (mist, šampon i kremu) pomoću sastojaka koje Mary koristi.

Učenice su izrazile zadovoljstvo sudjelovanjem na tribini koja je obuhvaćala predavanje i radionicu izrade prirodne kozmetike te navele kako su ih informacije s tribine potaknule na poduzetništvo u svakodnevnom životu – izradu „to do“ liste svakodnevnih školskih i izvanškolskih obaveza te njihovo redovito planiranje i rješavanje.

Zahvaljujemo Učeničkom domu Dora Pejačević na partnerstvu i osiguravanju prostora za održavanje tribine i Mary Novosel na motivirajućem predavanju!

Nositelj projekta „Imam plan biti poduzetan“:

  • Udruženje „Djeca prva“
  • Partneri: Učenički dom Križevci, Učenički dom Dora Pejačević