Na kraju pedagoške godine – IZLET!

S krajem pedagoške godine i mi svoje aktivnosti u programu “Igrom do škole” u dječjim vrtićima privodimo kraju, ALI SAMO DO JESENI kada krećemo iznova.

Kako bismo završetak ovogodišnjeg ciklusa obilježili na odgovarajući način, skupine iz Zagreba posjetile su zagrebački ZOO i Park Maksimir, a skupine iz Velike Gorice provele su dan na Bundeku.

Bili su to izleti ispunjeni zanimljivim, zabavnim i edukativnim sadržajima, uz igru, trčanje, veselje, pokoju neizbježnu suzu…Mnogo je toga ostalo zabilježeno na fotografijama i, što je još važnije, u našim sjećanjima.

Ako pitate nas – predstavnice Udruge, majke ili bilo koga od ‘naših’ klinaca i klinceza, reći ćemo vam kako se veselimo nešto slično ponoviti i iduće godine.

Ono što nam sad predstoji je analiza učinjenog i planiranje budućeg kako bi i idući programski ciklus bio jednako uspješan.

Zahvaljujemo svim suradnicima, posebno partnerskim dječjim vrtićima i Centru za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica te pružateljima financijske potpore gradu Zagrebu, gradu Velika Gorica, Zagrebačkoj županiji i Stiftung Zur Forderung Sozialer Zwecke Im In-Und Ausland.

Za kraj samo jedno pitanje – Kada ste posljednji put posjetili zagrebački ZOO? Koji god vaš odgovor bio, naša je preporuka da ga posjetite ponovo ili po prvi put.