Konzum i Mastercard humanitarna kampanja

I ove godine sudjelujemo u humanitarnoj kampanji Konzuma i Mastercarda! Cilj kampanje je pružanje pomoći socijalno ugroženim obiteljima s djecom predškolske i školske dobi u Hrvatskoj te UN-ovom Svjetskom programu za hranu kako bi se osigurali školski obroci u Ruandi.

Kampanja traje od 20. prosinca 2021. godine do 15. siječnja 2022. godine te će se u tom periodu od svake transakcije Mastercard i Maestro karticama, u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske, izdvajati sredstva za potrebitu djecu u Hrvatskoj i Ruandi.

Povodom kampanje, naša socijalna radnica i voditeljica programa humanitarne pomoći Sonja Vukadinović dala je intervju o radu Udruženja „Djeca prva“ i značaju koji ima kampanja Mastercarda i Konzuma za osiguravanje humanitarne pomoći našim korisnicima.

Cijeli intervju možete pročitati klikom na linkove:

https://net.hr/promo/u-hrvatskoj-cak-120-tisuca-djece-zivi-u-riziku-od-siromastva-vrsnjaci-ih-ignoriraju-nemaju-uvjete-za-online-nastavu-a-nerijetko-zbog-siromastva-imaju-kognitivne-i-emocionalne-posljedice-349cac96-63b8-11ec-afb8-06105e61d4b7

https://www.rtl.hr/vijesti-hr/promo/4163642/u-hrvatskoj-cak-120-tisuca-djece-zivi-u-riziku-od-siromastva-vrsnjaci-ih-ignoriraju-nemaju-uvjete-za-online-nastavu-a-nerijetko-zbog-siromastva-imaju-kognitivne-i-emocionalne-posljedice/