Konzum i Mastercard i ove godine s nama

S petkom 15.11. završila je akcija Konzuma i Mastercarda tijekom koje je u trajanju od punih mjesec dana dio ukupnog iznosa svake transakcije provedene Mastercard i Maestro karticama u trgovinama Konzuma odvajan za pružanje pomoći socijalno ugroženim obiteljima s djecom predškolske i školske dobi.

Zahvaljujući tako prikupljenim sredstvima, Konzum i Mastercard združenim su snagama, donacijom u iznosu 170.000,00 kn podržali program humanitarne pomoći naše udruge i osigurali dodatnu podršku našim korisnicima.

Zahvaljujemo pokretačima i realizatorima ove inicijative, ali i svima vama koji ste kupnjom Mastercard/Maestro karticama u Konzumovim prodavaonicama sudjelovali u akciji.
Priznajemo, ponosni smo što je naš rad ponovo prepoznat kao kvalitetan, ali smo prije svega sretni što velike korporacije uviđaju važnost vlastitog uključivanja u borbu protiv siromaštva i socijalne isključenosti.

Što su poručili predstavnici Konzuma i Mastercarda pročitajte u članku https://www.instore.hr/dop/konzum-i-mastercard-donirali-340-000-kuna-za-djecu-iz-socijalno-ugrozenih-obitelji-u-hrvatskoj-i-ruandi-7764.html