Godišnja nagrada “Jakov Kudrić” našoj Udruzi

Povodom Svjetskog dana socijalnog rada 21.ožujka 2017. godine, Hrvatska udruga socijalnih radnika je u suradnji s udrugama članicama HUSR-a organizirala na području cijele Hrvatske brojne stručne skupove, simpozije, javne tribine, okrugle stolove i druge aktivnosti. Cilj je bio ukazati na aktualne društvene prilike i osnažiti profesionalnu zajednicu za suočavanje s izazovima socijalnog rada u našoj zemlji.

Na središnjem stručnom skupu, 21. ožujka u Hotelu Dubrovnik održana je svečana dodjela nagrada HUSR-a socijalnim radnicama/ima, te ustanovama i organizacijama civilnog društva koji su svojim djelovanjem doprinijeli razvoju i afirmaciji profesije socijalnog rada i čiji je rad prepoznat kao opće dobro i od posebnog značaja za zajednicu.

Naša je Udruga dobila Godišnju nagraduJakov Kudrić”. Istaknuli smo se kvalitetom socijalnih usluga i inovativnošću svojih programa u interesu korisnika. Nagradu su uručile ministrica Nada Murganić (Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku) i Štefica Karačić (predsjednica Hrvatske udruge socijalnih radnika) našoj izvršnoj direktorici Sanji Orešković Vrbanec.

Iznimno smo ponosni na prepoznatost naše Udruge, zahvaljujemo Hrvatskoj udruzi socijalnih radnika i svi ostalim stručnim djelatnicima koji su prepoznali našu kvalitetu i trud.

Nagrada je dodatno potaknula naš entuzijazam i s istom kreativnosti, senzibilitetom i srčanosti nastavljamo raditi i dalje za dobrobit djece, obitelji i stručnjaka.

Više o samoj dodjeli moguće je pročitati na poveznici.