„Djela, ne riječi, zajednicu usreći“

Veseli nas da je upravo naša Udruga jedna od izabranih udruga koje sudjeluju u blagdanskoj humanitarnoj akciji Kaufland Hrvatska d.o.o. pod nazivom “Djela, ne riječi, zajednicu usreći“. Naime, u četvrtak 06. prosinca 2018., u svim svojim poslovnicama Kauflan je započeo svoju akciju, tijekom koje će kupci moći glasati za jednu udrugu te joj tako pomoći u dobivanju vrijedne donacije Kauflanda od 5.000 kuna. Za svaku poslovnicu na izbor su dane 3 različite lokalne udruge, prema prijedlozima zaposlenika.

Kako odabrati upravo nas?! Od 6. do 24. prosinca uz svaki račun u zagrebačkoj poslovnici Studentski grad, na adresi Vile Velebita 6 u zagrebačkoj Dubravi, na blagajni dobivate i glasački listić na kojem nas možete zaokružiti te listić ubaciti u glasačku kutiju na info-pultu u trgovini.

Pozivamo vas da nas podržite i pomognete nam u osvajanju ove vrijedne nagrade, a zaposlenicima Kauflanda – poslovnica Studentski grad zahvaljujemo na tome što su prepoznali naš rad i zalaganje u lokalnoj zajednici i odabrali nas za sudjelovanje u ovoj humanitarnoj akciji!