Dani otvorenih vrata lokalnih EU projekata u Hrvatskoj

„Dani otvorenih vrata lokalnih EU projekata u Hrvatskoj“ predstavljaju način na koji se Hrvatska ove godine uključila u širu kampanju koju provodi  vodi Europska komisija pod nazivom “Europe in My Region“, a čiji je cilj potaknuti  građane da otkriju i nauče više o projektima Europske unije.

U periodu od 6. do 13. svibnja 2017. i naša je Udruga aktivno sudjelovala u obilježavanju i otvorila svoja vrata svim zainteresiranima za provedbu EU projekata.

U 2015. i 2016. godini Udruga je provodila projekt “Osnažimo se za podršku djeci, mladima i obiteljima u riziku”, u partnerstvu s Udrugom “Prevencija” iz Nove Gradiške i Poliklinikom “Zlatni cekin” iz Slavonskog Broda. Podijelili smo svoja iskustva u provedbi projekta s našim korisnicima i lokalnom zajednicom. Odgovorili smo na upite o cilju u provedbi projekta, korisnicima projekta, rezultatima projekta, kako prijaviti EU projekt, kako dogovarati partnerstva, itd., a zainteresiranima smo podijelili i promotivni materijal.

Nadamo se da smo otvorenim vratima naše Udruge i promocijom provedbe EU projekata, nekoga potaknuli na prijavu na natječaj, dali smjernice i pomogli u rješavanju nedoumica, potaknuli građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira i doprinijeli ideji “Dana otvorenih vrata lokalnih EU projekata u Hrvatskoj”.

Više informacija možete pronaći na našoj Facebook stranici, gdje smo cijeli tjedan objavljivali informacije o projektu (izjave korisnika, iskustva u provedbi projekta, fotografije nastale tijekom provedbe…).